Férfi chippendale sztriptíz táncosaink lánybúcsúkra és bulikra

Nézz körül erotikus férfi előadóink kínálatában és válassz magadnak egy pornósztárt vagy Magyarország legjobb chippendale táncosai közül valakit,hogy a legjobb szórakozást biztosítsd magadnak,barátnőidnek és vendégeidnek! Az itt látható fellépők erotikus show-műsorai megrendelhetőek leánybúcsúra,születésnapra,buliba és egyéb rendezvényekre. Erotikus tartalmú show-ink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!

Férfi sztriptíz árak

ferfi-sztriptiz-havas-zsolt Havas Zsoltchippendale-ferfi-sztriptiz-copfos Copfoschippendale-ferfi-sztriptiz-dave Dave
chippendale-ferfi-sztriptiz-krisztian Krisztiánchippendale-ferfi-sztriptiz-tony-brooklyn Tony Brooklynchippendale-ferfi-sztriptiz-thomas-adler Thomas Adler

A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak! Sztriptíz műsor,táncoslányok és táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére.

Hívj minket most! –Telefon:+36 20 399 2385