Hópihe – Duci sztriptíztáncosnő

Duci sztriptíz ez a vőlegény megviccelésének egyik legjobb módja. A duci sztriptíz hatalmas sikert szokott aratni a fiúk körében. Hópihe egy hatalmas szépség, a szó szoros értelmében. Bárhova megy fellépni, mindenhol sikert arat, a közönség kedvence. Profi sztriptíztáncosnő egy nagyobb testben, de fergeteges műsora lenyűgözi a lányokat és fiúkat egyaránt.

Az erotikus műsor megrendeléséért, vagy további információért hívd a hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Tel: 06 20 399 2385

Hópihe fellépő árai

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel: 06 20 399 2385

Hópihe – duci sztriptíztáncosnő

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu