Helyszínek, amelyeket tudunk ajánlani Nektek legénybúcsúk, leánybúcsúk helyszínéül, vagy akár csak egy privát vagy céges kiadós bulira, ahol van lehetőség erotikus show rendelésére is.

SOK SZERETETTEL ÜDVÖZÖLÜNK A PARTI VILLÁBAN!  Budapesten luxus szintű 400 nm-es villa bérelhető, luxus berendezésekkel és felszereltséggel / jakuzzi, táncrudas színpadok, szaunák, bárpultok, disco terem.  Kiadó, legénybúcsúkra, bulikra, rendezvényekre, születésnapokra.

Kérlek hivatkozz a Legenybucsuk.hu-ra! Tel: 06 30 207-0-207 vagy partyvilla1@gmail.com


 BROADWAY CLUB
” Garantáltan zártkörű programok akár kötelező fogyasztás nélkül! ‘
Egyedi társasági klub,a város szívében, ahol a zárt körű klubprogram lehetősége párosul azzal, hogy nincs kötelező fogyasztás. A Broadway Club egy univerzális rendezvényhelyszín, ahol mindenki megtalálja a számára hasznos, színvonalas időtöltés lehetőségét. A klub és szobáinak berendezése szabadon variálható: a 4 fős kártyacsatáktól a laza házibuli hangulatán át az elegáns fogadás atmoszférája is egyaránt könnyedén, gyorsan megteremthető.Külön-külön és együtt igénybe vehető klubszobák – akár kötelező fogyasztás nélkül.
Alapszolgáltatások:
Klimatizált termek, ruhatár, öltöző, külön minikonyha,
Többcsatornás multi room hi-fi rendszer, WiFi internet,
Társasjátékok, csocsó, darts, scrabble, szellemi játékok
Felkészült klubszemélyzet, Party kellékek, prezentációs eszközök, alkalmi dekorációk.
Nagymező utca 64.         1065 Budapest

+36 1 2420657  +36 30 4807070   info@broadwayclub.hu


SÓLYOMFÉSZEK:  ÉTTEREM, PIZZÉRIA
Sólyomfészek, másnéven Alkonyattól Pirkadatig Étterem és Pizzéria Pilisjászfaluban a 10-es út mentén, a 28. km kőnél, Piliscsaba Magdolna-völggyel szemben.Éttermünk 100 fős rendezvények (esküvő, legénybúcsú, születésnap stb.) lebonyolítására alkalmas.
Szeretettel várunk mindenkit! Terem és asztalfoglalás:
06 (30) 444 9000 Web: http://www.solyomfeszek.hu

Cím: Pilisjászfalu
10-es út mentén, a 28. km kőnél,
Piliscsaba Magdolna-völggyel szemben

solyomfeszek


SOK SZERETETTEL ÜDVÖZÖLÜNK AZ ARANYLÓ FOGADÓBAN! Pilisvörösvár leghangulatosabb étterme, közel Budapesthez, de távol a város zajától! Vállalunk: Legénybúcsúk, leánybúcsúk, születésnapok, névnapok, esküvők és céges rendezvények szervezését és lebonyolítását. Kerthelységünkben és különtermünkben zavartalanul szórakozhatsz , ehetsz-ihatsz barátaiddal és vendégeiddel együtt.Éttermünk Pilisvörösvár központjában található, Budapesttől 10 percre. Kóstold meg nagy gonddal elkészített ételeinket, melyben fellelheted a kétszáz éves tájjellegű specialitásokat, a hely hangulatának megfelelően. Kérlek hivatkozz a Legenybucsuk.hu-ra!

Tel: 06 (26) 333 166 vagy 06 (30) 333 1660
Web: http://www.aranylofogado.hu
E-mail: aranylo@t-online.hu
Cím: Pilisvörösvár, Fő út 20/a.

aranylo-fogado-legenybucsu-leanybucsu-helyszin


Helyszínek, amelyeket tudunk ajánlani legénybúcsú, leánybúcsúk helyszíneként, vagy akár csak egy kiadós bulira, ahol van lehetőség erotikus sztriptíz műsorra is!