Árak

A Legenybucsuk.hu  az igényes és színvonalas erotikus műsorokat képviseli, a legjobb táncosokat és legprofibb erotikus műsorokat kínáljuk megrendelőinknek! A szépséget, minőséget és profizmust tekintjük elsődleges szempontnak. A sztriptíz táncos produkciók megrendelhetők: legénybúcsúkra, lánybúcsúkra, születésnapi partikra, céges rendezvényekre, szórakozóhelyekre és házibulikba egyaránt!

Áraink legénybúcsúra, születésnapra:

Budapesti megrendelés esetén a fent említett árak tartalmazzák az útiköltséget.  Amennyiben vidéki megrendelésre van igény, az útiköltség 115Ft/km oda-vissza.  Budapest vonzáskörzetében (50 kilométerig)  az útiköltség fixen 11.500 Ft.

A show műsorok tökéletes lebonyolításához szükséges feltételek biztosítása a megrendelő feladata. Ezek a következők:

–  pendrive-ot kezelő, vagy bluetooth kapcsolatos hangfal

–  szórakozóhely esetében : tiszta színpad

–  öltözésre alkalmas helység

–  karfa nélküli,háttámlás szék az ünnepelt kiültetése céljából.

– a műsorhoz illő hangulatvilágítás

A sztriptíz show-k gyakran  a megrendelő kérésére választott igényes kosztümben zajlanak. Sokszor nem mindenki igényel kosztümös műsort. A sztriptíztáncos lányok ilyenkor általában kiválasszák az egyéniségükhöz illő, megfelelő szexi ruhát.

Elérhetőségeink:

Telefonszámunk +36 20 399 2385

Email címünk: info@legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

A műsorok teljes mértékben szexmentes szolgáltatások, táncosaink és táncoslányaink csak és kizárólag show előadásra rendelhetők! Egyéb szolgáltatást nem nyújtanak.

sztriptiz_musor-leszbishow-megrendeles