Profi leszbi show

Mészáros Dóra és Maria Bellucci leszbi show.
Profi lányoktól profi leszbi show!
Ha a sztriptíz show már nem elég Neked, rendelj tőlük egy igazi, forró leszbikus show műsort! Duó műsoruk hatalmas sikernek örvend, a két gyönyörű hölgy már pusztán a megjelenésével is lenyűgözi a közönséget. Mészáros Dóri és Maria Bellucci párosban felejthetetlen élményt nyújtanak legénybúcsún, születésnapi bulin, céges rendezvényen, vagy bármilyen szórakozóhelyen. Legyenek ők a buli fénypontjai erotikus duó műsorukkal. Hatalmas jelmezválaszték, fergeteges erotikus műsor.

A lányok kedvelt fellépői hazai és külföldi club-oknak, sztárvendégként szórakozóhelyekre is megrendelhetők, fellépésük után dedikálásra és a közönséggel való fotózkodásra is van lehetőség.
Az erotika királynői: Mészáros Dóri és Maria Bellucci műsora megrendelhető a 06-20-332-8364-es telefonszámon. Várjuk a hívásod! Telefonáláskor kérlek hivatkozz a legenybucsuk.hu-ra! ”   

https://www.sztriptizmusorok.hu

Instagram:  https://www.instagram.com/dora_meszaros_

Profi leszbi show: Mészáros Dóra, Maria Bellucci

Elérhetőségei: Tel : 06 20 332 8364
Web: https://www.meszarosdora.hu
E-mail: info@meszarosdora.hu   Instagram:  https://www.instagram.com/dora_meszaros_

Árak:
Leszbi show 16-17 perc: 86.000 Ft.
Vibrátoros leszbi show 19-20 perc: 106.000 Ft.
Extra hosszú vibrátoros leszbi, a közönség bevonásával: 23-24 perc: 116.000 Ft.

Vidéki megrendelés esetén útiköltséget is számolunk fel.

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legenybucsuk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz vagy leszbi műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!