Erotikus sztriptíz show műsor a gyönyörű sztriptíz-táncos, Jessica  előadásában! Legénybúcsúra táncoslányok!

Jessica sztriptíz műsorai megrendelhetők legénybúcsúra születésnapra, céges rendezvényre, szórakozóhelyekre.
Az erotikus műsor megrendeléséért, vagy további információért hívd a hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Jessica jelmezes műsorai:

ápolónő sztriptíz, rendőr sztriptíz show,  kalóz show, angyalkás erotikus show, Forma1-show, tengerész lány striptease, boszorkány sztriptíz, domina show, rózsaszín barbi ruhás sztriptíz, piroska jelmezes sztriptíz,  ördög, leszbi show műsor, tequila-show.

Tel: 06 20 399 2385

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel: 06 20 399 2385

Jessica Bryll – sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu