Erotikus táncos striptease show műsor, a gyönyörű sztriptíz-táncos, Naomi Cole előadásában! Tel: 06 20 399 2385

Naomi Európa szerte elismert sztriptíz táncosnő. Műsoraival gyakran lép föl külföldi erotika kiállításokon, neves clubbokban, szórakozóhelyeken szerte a világban. Magyarországon Ő az, aki egyedülálló módon képes a thaiföldi lányok által képviselt erotikus show-k, látványos elemeire. Kellékei közt szerepel egy 60méteres selyemszál, amit a nőiességéből varázsol elő a közönség legnagyobb örömére.

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal!
Legénybúcsú szervezés? Táncoslány legénybúcsúra? Ha Naomi Cole-t szeretnéd megrendelni privát buliba, rendezvényre vagy szórakozóhelyre, nálunk jó helyen jársz!

Naomi Cole exclusive erotikus musorai: az alábbiak közül tudsz választani:

-„Magic show” az erotikus varázslat

-Sztriptíz macskanő jelmezben,

-Sztriptíz műsor rendor ruhából

-Ápolonő jelmezes erotikus show

-Striptease show rab ruhában

-Exclusive thaiföldi show, kellékek: 60méteres selyemszál, pingpontlabda…

-Sztriptíz show műsor kislány ruhában

-Erotikus domina show, lakk ruhás sztriptíz

-Angyalbőrben” : sztriptíz műsor katona jelmezben

-Kill Bill

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal! Naomi Cole táncoslány műsorai legénybúcsúra, születésnapra, céges rendezvényre, disco-ba is megrendelhetők.
Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptiz – Streaptease – Erotikus show – Erotic show.

Tel: 06 20 399 2385

Naomio Cole: sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a legénybúcsú szervezés, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu