body-sushi-legenybucsu-megrendeles-showBODY SUSHI: A hollywoodi éttermek meghökkentő szolgáltatása már itthon is elérhető: neve japánul Nyotaimori, azaz Body Sushi.
Egy gyönyörű hölgy, aki az asztalon fekve, a rajta elhelyezett sushi falatokkal, még izgalmasabbá és látványosabbá varázsolja a vacsorát. Ahogy fogynak a falatok, úgy válik az asztalon fekvő hölgy keble is, egyre fedetlenebbé, hogy minden apró részletét megcsodálhassák a vacsorázni vágyók.Csak arra vigyázzunk, hogy egy falat se akadjon a torkunkon, hiszen az utolsó falatnál már biztos eláll a szavunk. Megrendeléshez hívja a Legenybucsuk.hu-t a +36 20 399 2385-as számon. Jó étvágyat!
Hummer limuzin berles legenybucsura lanybucsura szuletesnapraLIMUZIN: Limuzinnal érkezni egy partira? Ez az érzés már nem csak a gazdagok kiváltsága. Szakértői vagyunk annak, hogyan tegyük felejthetetlenné az Ön életének legfontosabb pillanatait. 9 személyes Hummer limuzinunk árai Budapest  területén belül tartalmazzák a kiszállási díjat, a sofőr munkadíját, és egy üveg behűtött pezsgőt! Megrendeléshez hívja a Legenybucsuk.hu-t a +36 20 399 2385-as számon. Kellemes szórakozást kívánunk!
tequila show, megrendelhető legénybúcsúra, táncosnőről tequila, só,citrom nyalásTEQUILA SHOW: A sztriptíz felturbózott, egyedi és igen kedvelt változata. A legénybúcsúk egyik kedvelt műsora. Stílusosan latin zenei aláfestéssel, a táncosnő erotikus táncot mutat be közben megszabadul ruháitól, fehérneműben ráfekszik az asztalra és a testére sót és citromot tesznek.
Így a felszolgált tequila mellé járó sót és citromot a sztriptíztáncos testéről lehet lenyalni. Így ebben az erotikus műsorban a látvány mellé igazán közeli élményben lehet része a közönségnek.  A táncosnő a show végén teljes striptease-zel zárja a műsort. Megrendeléshez hívja a Legenybucsuk.hu-t a +36 20 399 2385-as számon. Kellemes szórakozást kívánunk!
Gokart legenybucsu programGOKART: Egy igazi mini F-1-es gokart házi bajnokság a vőlegénynek és barátainak! Kezdjétek nálunk ezt az oltári éjszakát! Itt tuti felpörögtök az adrenalintól! Csarnokunk nagyon népszerű legénybúcsú célpont. Ezért kialakítottunk nektek egy kifejezettem stag party-s csomagot! Hívjátok ki a vőlegényt egy gokart versenyre az utolsó szabad napján! Amennyiben a Stag Party csomagot választjátok, a pályát zártkörűen lefoglaljuk a részetekre és ebben az időben csak Ti lesztek versenyben. Egyeztetett időpontra érkeztek, így biztosan nem kell majd sorba állnotok! Nektek lehetőségetek van az időmérő futamokon felül egy végső megmérettetésre, ami rajtrácsos verseny formájában dől el! Megrendelés és további információ: SILVERKART GOKARTPÁLYA. Budapest, X. ker. Kozma u. 3. • Telefon: +361 889-3535 ; +3630 670 8590