Ha egy lánybúcsút, születésnapot vagy csak egy meglepetésbulit szerveztek a barátnőtöknek, lepjétek meg az ünnepeltet egy erotikus és látványos chippendale showműsorral!

Thomas Adler, csapatunk legfiatalabb tagja. Rendszeres fellépője a budapesti és vidéki éjszakának, a lányok kedvence.

Műsorai:

-Maffia show

-Rendőr show

-Katona show

Chippendale show, színvonalas kosztümökkel, koreográfiával, jó zenével, profi effektekkel.

Leánybúcsú szervezés Budapesten, vagy vidéken, a Legenybucsuk.hu férfi sztriptíz előadói bárhová megrendelhetők, az ország egész területén.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptíz – Chippendale show – Erotikus show – Erotic show

Tel: 06 20 399 2385

Thomas Adler – chippendale fiú

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy parti hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu