Rendelj erotikus sztriptíz műsort az ország egyik legszebb PLAYBOY címlaplányától: Mészáros Dóra Playmate-től.

Tánc legénybúcsúra, Budapestre és vidékre! Elérhetőség: Tel : 06 20 332 8364
Mészáros Dóra kétszeres Playboy és kétszeres CKM címlaplány, szerepelt még a Maxim, Hustler, Club54 magazin címlapján is. Jelenleg a PRO4 csatorna Topless Időjárás műsorvezetője. Erotikus műsorai megrendelhetők legénybúcsúkra, születésnapokra, szórakozóhelyekre és egyéb rendezvényekre. Mészáros Dóra jelmezes műsorai változatosak, igényesek, több mint 20 féle különböző műsor közül választhat a Megrendelő.

Ha egy mindenki által ismert, híres fellépőt szeretnél, Dóra tökéletes választás. Neve garancia az igényes műsorra. Nem beszélve arról, hogy nem mindenki mondhatja el magáról, hogy egy valódi Playboy nyuszi táncát kapta ajándékba. Személyében hatalmas meglepetés érheti az ünnepeltet.

Mészáros Dóra nem csak legénybúcsúra a legjobb választás, sztriptíz műsorait gyakran rendelik szórakozóhelyekre, disco-ba. Sztriptíz és leszbi műsorai megrendelhetők Budapestre és vidéki helyszínre is. Műsor után dedikálásra és fotózkodásra is van lehetőség. Dóra rendszeres sztárvendége hazai és külföldi club-oknak.

A legénybúcsúra rendelhető sztriptíz műsor ára Budapesten 56.000 Ft , ebben benne van az útiköltség is.  Vidéki megrendelés esetén a fellépti díjon felül útköltség is van, így pontos árat akkor tudunk neked adni, ha tudjuk, hova szeretnéd a műsort megrendelni.

Mészáros Dóra: sztriptíztáncos és aktmodell

Elérhetőségei: Tel : 06 20 332 8364
Hivatalos weboldal:  www.meszarosdora.hu

https://www.instagram.com/dora_meszaros_official

E-mail: info(kukac)meszarosdora.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Műsorai:

Ápolónő sztriptíz műsor
Kalóz jelmezes erotikus sztriptíz
Amerikai rendőr jelmezes erotikus sztriptíz
Erotikus show tűzfújó elemekkel
Cowboy jelmezes erotikus sztriptíz
Macskanő jelmezes sztriptíz
Diáklány jelmezes sztriptíz
Szamuráj jelmezes sztriptíz
Gésa jelmezes sztriptíz műsor
Apáca jelmezes sztriptíz
Gengszter jelmezes sztriptíz műsor
Angyal jelmezes sztriptíz
Ördög jelmezes sztriptíz
Télapó sztriptíz igazán szexi kivitelben
és még sok más jelmezes show rendelhető…


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk. Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu