Claudia Iron, a Fetish koronázatlan királynője!

Ha fel szeretnéd dobni a buli hangulatát, egy sztriptíz műsorral, Claudia Iron profi erotikus műsort ad elő. Sztriptíz legénybúcsúra? Tőlünk megrendelheted!

Miss Iron specialitása a fetish show. Műsoraiban ötvözi a vadságot a finom erotikával. Fellépőruhái nagyrészt a lakk-bőr vonalon mozognak, és a fantazy filmek világát tükrözik.  Rendszeres fellépője Európa legnagyobb erotika kiállításainak és klubjainak. Műsorai mindenhol lenyűgözik a közönséget.

 Rendelj tőle erotikus showműsort legénybúcsúra, születésnapra, szórakozóhelyre, Claudia Iron a tökéletes sztriptíztáncos lány.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!

Sztriptiz – Striptease – Erotikus show – Erotic show

Tel: 06 20 399 2385

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu-ra!

Claudia Iron: sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy parti hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncoslányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu