Havas Zsolt – A LATIN

Majd egy méter vállszélességű macho, ám egy igazán művészi lélek latin köntösben. Lánybúcsút, születésnapot vagy csak egy meglepetésbulit szerveztek a barátnőtöknek? lepjétek meg az ünnepeltet egy forró, erotikus és látványos chippendale műsorral!

Gyönyörködjetek a tökéletesen kidolgozott férfitestekben. Koreografált tánc- és showműsorokat két táncos fiúval is kínálunk, amelyek biztosan a végletekig fokozzák az est hangulatát.

„Ha hagyod, hogy megérintsen, szíved minden dobbanásával erotikus mámor vesz rajtad erőt mely végigfut testeden és felgyújt minden érzéket benned. És e tűztöl boldog valóságban érzed a szerelem és az érzékiség mindenhatóságát.”

 

Havas Zsolt – a latin férfiideál és igazi macho

Engedjétek el a fantáziátokat és legyetek részesei Zsolt bugyinedvesítő műsorának!

Chippendale show, férfi sztriptíz és erotikus-show lánybúcsúkra
Megrendelés telefonon: 06/20-399-2385


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu