Havas Zsolt- A LATIN

Majd 1 méter vállszélességű művészi lélek latin köntösben.

Ha egy lánybúcsút, születésnapot vagy csak egy meglepetésbulit szerveztek a barátnőtöknek, lepjétek meg az ünnepeltet egy erotikus és látványos chippendale műsorral!

Gyönyörködjetek a tökéletesen kidolgozott férfitestekben. Koreografált tánc- és showműsorokat, két táncos fiúval is kínálunk, amelyekek biztosan fokozzák az est hangulatát.

Havas Zsolt chippendale show műsorának megrendeléséért hívd a hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Chippendale show, színvonalas kosztümökkel, koreográfiával, jó zenével, profi effektekkel. Leánybúcsú szervezés Budapesten, vagy vidéken, a Legenybucsuk.hu férfi sztriptíz előadói bárhová megrendelhetők, az ország egész területén.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptíz – Chippendale show – Erotikus show – Erotic show

Tel: 06 20 399 2385

Havas Zsolt – chippendale fiú

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy parti hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu