Erotikus, táncos striptease műsor, a gyönyörű sztriptíz-táncos, Tira Moon előadásában!

Tel: 06 20 399 2385

Tira Moon Európa szerte elismert sztriptíz táncosnő. Műsoraival gyakran lép föl külföldi erotika kiállításokon, neves clubbokban, szórakozóhelyeken szerte a világban.

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal!
Ha Tira-t szeretnéd megrendelni születésnapra, legénybúcsúra, céges rendezvényre vagy szórakozóhelyre, nálunk jó helyen jársz! Legénybúcsú szervezés Budapesten, vagy vidéken, a mi fellépőink bárhová megrendelhetők, az ország egész területén.

Tira erotikus műsorai: az alábbiak közül tudsz választani:

-Sztriptíz ápolónő jelmezben,

-Sztriptíz műsor rendőr ruhából

-Rendőr jelmezes erotikus show

-Striptease show rab ruhában

-Sztriptíz show műsor kislány ruhában

-Domina show, lakk ruhás sztriptíz

-Sztriptíz műsor tengerész jelmezben

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal! Tira táncoslány műsorai legénybúcsúra, születésnapra, céges rendezvényre, disco-ba is megrendelhetők.
Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptiz – Streaptease – Erotikus show – Erotic show.

Tel: 06 20 399 2385

Tira Moon – sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu