Ha a  szőke, sportos, jó mozgású lányokat kedveled és fel szeretnéd dobni a buli hangulatát egy táncoslánnyal, egy pörgős sztriptíz műsort szeretnél, Christina a legjobb választás!
Christina Hot erotikus strip műsorai megrendelhetők legénybúcsúra, szülinapi partira, szórakozóhelyekre, disco-ba.
Christina Hot erotic show műsorai között szerepel rendőr sztriptíz, kislányos sztriptíz műsor, vagy akár egy ördögi sztriptíz műsor.
Ha azt szeretnéd, hogy Christina a Te bulidon lépjen fel egy fergeteges erotikus műsorral, hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Christina Hot: sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók “egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu