Tira Moon –Sztriptíztáncos

Erotikus,táncos striptease műsor,a gyönyörű sztriptíz-táncos,Tira Moon előadásában!

Tel:06 20 399 2385

Tira Moon Európa szerte elismert sztriptíz táncosnő. Műsoraival gyakran lép föl külföldi erotika kiállításokon,neves clubbokban,szórakozóhelyeken szerte a világban.

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal!
Ha Tira-t szeretnéd megrendelni születésnapra,legénybúcsúra,céges rendezvényre vagy szórakozóhelyre,nálunk jó helyen jársz! Legénybúcsú szervezés Budapesten,vagy vidéken,a mi fellépőink bárhová megrendelhetők,az ország egész területén.

Tira erotikus műsorai:az alábbiak közül tudsz választani:

-Sztriptíz ápolónő jelmezben,

-Sztriptíz műsor rendőr ruhából

-Rendőr jelmezes erotikus show

-Striptease show rab ruhában

-Sztriptíz show műsor kislány ruhában

-Domina show,lakk ruhás sztriptíz

-Sztriptíz műsor tengerész jelmezben

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal! Tira táncoslány műsorai legénybúcsúra,születésnapra,céges rendezvényre,disco-ba is megrendelhetők.
Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptiz –Streaptease –Erotikus show –Erotic show.

Tel:06 20 399 2385

Tira Moon –sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu