Naomi Cole –Sztriptíztáncos

Erotikus táncos striptease show műsor,a gyönyörű sztriptíz-táncos,Naomi Cole előadásában! Tel:06 20 399 2385

Naomi Európa szerte elismert sztriptíz táncosnő. Műsoraival gyakran lép föl külföldi erotika kiállításokon,neves clubbokban,szórakozóhelyeken szerte a világban. Magyarországon Ő az,aki egyedülálló módon képes a thaiföldi lányok által képviselt erotikus show-k,látványos elemeire. Kellékei közt szerepel egy 60méteres selyemszál,amit a nőiességéből varázsol elő a közönség legnagyobb örömére.

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal!
Legénybúcsú szervezés? Táncoslány legénybúcsúra? Ha Naomi Cole-t szeretnéd megrendelni privát buliba,rendezvényre vagy szórakozóhelyre,nálunk jó helyen jársz!

Naomi Cole exclusive erotikus musorai:az alábbiak közül tudsz választani:

-“Magic show”az erotikus varázslat

-Sztriptíz macskanő jelmezben,

-Sztriptíz műsor rendor ruhából

-Ápolonő jelmezes erotikus show

-Striptease show rab ruhában

-Exclusive thaiföldi show,kellékek:60méteres selyemszál,pingpontlabda…

-Sztriptíz show műsor kislány ruhában

-Erotikus domina show,lakk ruhás sztriptíz

-Angyalbőrben”:sztriptíz műsor katona jelmezben

-Kill Bill

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíz táncossal! Naomi Cole táncoslány műsorai legénybúcsúra,születésnapra,céges rendezvényre,disco-ba is megrendelhetők.
Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptiz –Streaptease –Erotikus show –Erotic show.

Tel:06 20 399 2385

Naomio Cole:sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a legénybúcsú szervezés,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu