Jessica Bryll –Sztriptíztáncos

Erotikus sztriptíz show műsor a gyönyörű sztriptíz-táncos,Jessica  előadásában! Legénybúcsúra táncoslányok!

Jessica sztriptíz műsorai megrendelhetők legénybúcsúra születésnapra,céges rendezvényre,szórakozóhelyekre.
Az erotikus műsor megrendeléséért,vagy további információért hívd a hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Jessica jelmezes műsorai:

ápolónő sztriptíz,rendőr sztriptíz show,  kalóz show,angyalkás erotikus show,Forma1-show,tengerész lány striptease,boszorkány sztriptíz,domina show,rózsaszín barbi ruhás sztriptíz,piroska jelmezes sztriptíz,  ördög,leszbi show műsor,tequila-show.

Tel:06 20 399 2385

E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel:06 20 399 2385

Jessica Bryll –sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu