Ivett Shine –Sztriptíztáncos

Ha a  szőke,jó alakú,nagy cicis lányokat kedveled és fel szeretnéd dobni a buli hangulatát egy táncoslánnyal,egy pörgős sztriptíz műsort szeretnél,Ivett a legjobb választás!
Ivett Shine erotikus strip műsorai megrendelhetők legénybúcsúra,szülinapi partira,szórakozóhelyekre,disco-ba.
Ivett erotic show műsorai között szerepel rendőr show,kislányos show,“alcapone”,vagy akár angyal sztriptíz műsor.
Ha azt szeretnéd,hogy Ivett a Te bulidon lépjen fel egy fergeteges erotikus műsorral,hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Ivett Shine:sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu