Hópihe –Duci sztriptíztáncos

Hópihe –Duci sztriptíztáncosnő

Duci sztriptíz ez a vőlegény megviccelésének egyik legjobb módja. A duci sztriptíz hatalmas sikert szokott aratni a fiúk körében. Hópihe egy hatalmas szépség,a szó szoros értelmében. Bárhova megy fellépni,mindenhol sikert arat,a közönség kedvence. Profi sztriptíztáncosnő egy nagyobb testben,de fergeteges műsora lenyűgözi a lányokat és fiúkat egyaránt.

Az erotikus műsor megrendeléséért,vagy további információért hívd a hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Tel:06 20 399 2385

Hópihe fellépő árai

E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel:06 20 399 2385

Hópihe –duci sztriptíztáncosnő

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu