Claudia Iron –Sztriptíztáncos

Claudia Iron,a Fetish koronázatlan királynője!

Ha fel szeretnéd dobni a buli hangulatát,egy sztriptíz műsorral,Claudia Iron profi erotikus műsort ad elő. Sztriptíz legénybúcsúra? Tőlünk megrendelheted!

Miss Iron specialitása a fetish show. Műsoraiban ötvözi a vadságot a finom erotikával. Fellépőruhái nagyrészt a lakk-bőr vonalon mozognak,és a fantazy filmek világát tükrözik.  Rendszeres fellépője Európa legnagyobb erotika kiállításainak és klubjainak. Műsorai mindenhol lenyűgözik a közönséget.

 Rendelj tőle erotikus showműsort legénybúcsúra,születésnapra,szórakozóhelyre,Claudia Iron a tökéletes sztriptíztáncos lány.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!

Sztriptiz –Striptease –Erotikus show –Erotic show

Tel:06 20 399 2385

E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu-ra!

Claudia Iron:sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy parti hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncoslányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu