Becky Stevens –Sztriptíztáncos

A Viasat3 vadonatúj,ARANYPART című reality show-jának egyik lázadó tagja,aki táncosként keresi kenyerét. Rezidens fellépő sztárja a híres német-osztrák erotika kiállításnak,az Eros und Amore-nak.

Ha Becky-t szeretnéd élőben megismerni,nem kell mást tenned,mint megrendelni a táncos-erotikus műsorát!

Aranypart Beki sztriptíz műsora megrendelhető legénybúcsúra,születésnapra.

Becky az Aranypart-ból,Sztriptíztáncos,megrendelhető szórakozóhelyekre mint sztárvendég,háziasszony.

A részletekről érdeklődhetsz a +36 20 399 2385-os telefonszámon.

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíztáncossal! Becky Stevens táncoslány műsorai legénybúcsúra,születésnapra,céges rendezvényre,disco-ba is megrendelhetők.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptiz –Streaptease –Erotikus show –Erotic show.

Tel:06 20 399 2385

Becky Stevens:(Aranypart,Viasat3) Táncoslány

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu