Amit egy erotikus műsor szervezéséről,lebonyolításáról tudni kell

Kedves Megrendelőink! ♥
Telefonon és e-mailben is sokan érdeklődnek arról,mit kell tudni egy sztriptíz műsorról,milyen feltételei vannak egy ilyen előadásnak.
Némi segítséget próbálunk nyújtani,így az alábbiakban olvashattok,tájékozódhattok arról,amit az erotikus show-król tudni lehet.

-Egy hagyományos szóló erotikus műsor (férfi vagy női sztriptíz) körülbelül 12-13 perc időtartalmú. A duó illetve leszbi műsorok 15-16 percesek. Természetesen igény szerint lehetőség van hosszabb műsorra is,fellépőktől függően,de ez előzetes megbeszélés kérdése.

-Minden fellépő audio formátumú cd lemezen viszi magával a saját zenéjét,így a helyszínen a Megrendelőnek kell biztosítani audió cd lejátszót. A műsor hangulata eléggé függ attól,milyen minőségben és hangerőn szól a zene. A sztriptíztáncos lányok és fiúk szeretik a hangerőt,de ez Nektek is érdeketek,ugyanis ha sokan vagytok,a tapasztalatok azt mutatják,hogy nagyon hangosak tudtok lenni,így a zenéből egy taktust se hallani…:)

-Minden műsor kelléke egy karfa nélküli,háttámlás szék. Általában erre ültetik ki az ünnepeltet,de ha nincs a táncoson kívül más a színpadon,a széket ő is használja. A karfa akadályozza a mozgást,ezért kérünk karfa nélküli széket. (sem bárszék,sem zsámoly,puff,sörpad jellegű ülőalkalmatosság nem célszerű)

-A hangulatvilágítás fontos eleme egy sztriptíz műsornak. A sejtelmes fények látványosabbak és jobban illenek egy erotikus előadáshoz,mint a neon,vagy a nappali fény. Hangulatvilágítást bárhol csinálhattok egy textillel letakart lámpával,gyertyával,vagy kis olvasólámpával. A lányok szeretik a diszkrét,szép fényeket,és a műsor is sokkal látványosabb is lesz.

-A műsorra a fellépőket sofőr kíséri. Ha meglepetést szeretnétek,ők a közelben leparkolnak,felhívnak Titeket a megadott számon,és míg Ti elterelitek az ünnepelt figyelmét,ők besurranhatnak. Így teljes lesz a meglepetés az ünnepelt számára.

-A fellépő táncosok utcai ruhában érkeznek,így a helyszínen szükség van egy kis öltöző helységre. Ez lehetőség szerint ne legyen túl hideg és az sem árt,ha nincs túl messze onnan,ahol az előadás is fog zajlani.

Illemszabályok legénybúcsús társaságoknak:

-Amennyiben ilyen jellegű műsort rendeltek,illik odafigyelni arra,mennyit isztok előtte. Az alkohol feldobja a bulit,de nagyon el is tudja rontani. Ha másnap senki sem emlékszik,milyen volt az előadás,vagy volt-e egyáltalán,feleslegesen fáradtatok a szervezésével. :) Ha pedig pont az van a legrosszabb állapotban,akinek a tánc szólna,az főleg ablakon kidobott pénz. :)

-A műsor szempontjából nem túl jó,ha az ünnepelt előadás közben dohányzik,iszik,felugrál a székből vagy stand-up komédiát ad elő…

-Fellépőink mind profik:az ízlésességre,finom erotikára helyezik a hangsúlyt,ne várjatok tőlük ordenáré dolgokat.

-Gondoljuk,az általános illemszabályokkal egy nővel szemben tisztában vagytok amúgy is,tartsátok ezeket tiszteletben,és fergeteges műsort kaptok cserébe.

Végezetül:Minden erotikus,sztriptíz,duó és leszbi műsor teljesen szexmentes,egyéb szolgáltatást nem nyújtunk. Ezért ha úriember vagy,nem teszel ajánlatot fellépőinknek,hiszen úgyis visszautasítják. :)

Köszönjük,hogy elolvastad,a fellépőink nevében is! ♥
Jó szórakozást kíván,
a Legenybucsuk.hu csapata