Helyszínek legénybúcsúkhoz,lánybúcsúkhoz és bulikhoz

 

Helyszínek,amelyeket tudunk ajánlani Nektek legénybúcsúk,leánybúcsúk helyszínéül,vagy akár csak egy privát vagy céges kiadós bulira,ahol van lehetőség erotikus show rendelésére is.

SOK SZERETETTEL ÜDVÖZÖLÜNK A PARTI VILLÁBAN!  Budapesten luxus szintű 400 nm-es villa bérelhető,luxus berendezésekkel és felszereltséggel / jakuzzi,táncrudas színpadok,szaunák,bárpultok,disco terem.  Kiadó,legénybúcsúkra,bulikra,rendezvényekre,születésnapokra.

Kérlek hivatkozz a Legenybucsuk.hu-ra! Tel:06 30 207-0-207 vagy partyvilla1@gmail.com


 BROADWAY CLUB
”Garantáltan zártkörű programok akár kötelező fogyasztás nélkül! ‘
Egyedi társasági klub,a város szívében,ahol a zárt körű klubprogram lehetősége párosul azzal,hogy nincs kötelező fogyasztás. A Broadway Club egy univerzális rendezvényhelyszín,ahol mindenki megtalálja a számára hasznos,színvonalas időtöltés lehetőségét. A klub és szobáinak berendezése szabadon variálható:a 4 fős kártyacsatáktól a laza házibuli hangulatán át az elegáns fogadás atmoszférája is egyaránt könnyedén,gyorsan megteremthető.Külön-külön és együtt igénybe vehető klubszobák –akár kötelező fogyasztás nélkül.
Alapszolgáltatások:
Klimatizált termek,ruhatár,öltöző,külön minikonyha,
Többcsatornás multi room hi-fi rendszer,WiFi internet,
Társasjátékok,csocsó,darts,scrabble,szellemi játékok
Felkészült klubszemélyzet,Party kellékek,prezentációs eszközök,alkalmi dekorációk.
Nagymező utca 64.         1065 Budapest

+36 1 2420657  +36 30 4807070   info@broadwayclub.hu


SÓLYOMFÉSZEK:  ÉTTEREM,PIZZÉRIA
Sólyomfészek,másnéven Alkonyattól Pirkadatig Étterem és Pizzéria Pilisjászfaluban a 10-es út mentén,a 28. km kőnél,Piliscsaba Magdolna-völggyel szemben.Éttermünk 100 fős rendezvények (esküvő,legénybúcsú,születésnap stb.) lebonyolítására alkalmas.
Szeretettel várunk mindenkit! Terem és asztalfoglalás:
06 (30) 444 9000 Web:http://www.solyomfeszek.hu

Cím:Pilisjászfalu
10-es út mentén,a 28. km kőnél,
Piliscsaba Magdolna-völggyel szemben

solyomfeszek


SOK SZERETETTEL ÜDVÖZÖLÜNK AZ ARANYLÓ FOGADÓBAN! Pilisvörösvár leghangulatosabb étterme,közel Budapesthez,de távol a város zajától! Vállalunk:Legénybúcsúk,leánybúcsúk,születésnapok,névnapok,esküvők és céges rendezvények szervezését és lebonyolítását. Kerthelységünkben és különtermünkben zavartalanul szórakozhatsz ,ehetsz-ihatsz barátaiddal és vendégeiddel együtt.Éttermünk Pilisvörösvár központjában található,Budapesttől 10 percre. Kóstold meg nagy gonddal elkészített ételeinket,melyben fellelheted a kétszáz éves tájjellegű specialitásokat,a hely hangulatának megfelelően. Kérlek hivatkozz a Legenybucsuk.hu-ra!

Tel:06 (26) 333 166 vagy 06 (30) 333 1660
Web:http://www.aranylofogado.hu
E-mail:aranylo@t-online.hu
Cím:Pilisvörösvár,Fő út 20/a.

aranylo-fogado-legenybucsu-leanybucsu-helyszin


Helyszínek,amelyeket tudunk ajánlani legénybúcsú,leánybúcsúk helyszíneként,vagy akár csak egy kiadós bulira,ahol van lehetőség erotikus sztriptíz műsorra is!