Thomas Adler –Chippendale fiú

Ha egy lánybúcsút,születésnapot vagy csak egy meglepetésbulit szerveztek a barátnőtöknek,lepjétek meg az ünnepeltet egy erotikus és látványos chippendale showműsorral!

Thomas Adler,csapatunk legfiatalabb tagja. Rendszeres fellépője a budapesti és vidéki éjszakának,a lányok kedvence.

Műsorai:

-Maffia show

-Rendőr show

-Katona show

Chippendale show,színvonalas kosztümökkel,koreográfiával,jó zenével,profi effektekkel.

Leánybúcsú szervezés Budapesten,vagy vidéken,a Legenybucsuk.hu férfi sztriptíz előadói bárhová megrendelhetők,az ország egész területén.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptíz –Chippendale show –Erotikus show –Erotic show

Tel:06 20 399 2385

Thomas Adler –chippendale fiú

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy parti hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu