Havas Zsolt –Chippendale show

Havas Zsolt- A LATIN

Majd 1 méter vállszélességű művészi lélek latin köntösben.

Ha egy lánybúcsút,születésnapot vagy csak egy meglepetésbulit szerveztek a barátnőtöknek,lepjétek meg az ünnepeltet egy erotikus és látványos chippendale műsorral!

Gyönyörködjetek a tökéletesen kidolgozott férfitestekben. Koreografált tánc- és showműsorokat,két táncos fiúval is kínálunk,amelyekek biztosan fokozzák az est hangulatát.

Havas Zsolt chippendale show műsorának megrendeléséért hívd a hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Chippendale show,színvonalas kosztümökkel,koreográfiával,jó zenével,profi effektekkel. Leánybúcsú szervezés Budapesten,vagy vidéken,a Legenybucsuk.hu férfi sztriptíz előadói bárhová megrendelhetők,az ország egész területén.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptíz –Chippendale show –Erotikus show –Erotic show

Tel:06 20 399 2385

Havas Zsolt –chippendale fiú

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy parti hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu