Viktoria Diamond

A CKM Bikini Team tagja, profi showgirl, pornósztár, külföldi kiállítások, clubok rendszeres fellépője! Gyönyörű, magas, szőke szépség, megjelenésével mindenkit rögtön lenyűgöz. Szeretnéd, hogy Neked táncoljon és elvarázsoljon?

Pornósztár legénybúcsúra? Victoria erotikus show műsoraival fellép legénybúcsún, születésnapon, céges rendezvényen. Sztriptíz show műsorait ajánljuk disco-ba, clubokba.

Viktoria Diamond megrendelhető rendezvények háziasszonyaként. Rendezvényekre jó választás lehet egy gyönyörű modell hölgy megjelenése, dedikálás, fotózkodás.

Legénybúcsú szervezés Budapesten, vagy vidéken, a mi fellépőink bárhová megrendelhetők, az ország egész területén.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!

Tel: 06 20 399 2385

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu-ra!

Tel: 06 20 399 2385

Viktoria Diamond: sztriptíztáncos, pornósztár

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu