Ha a vékony, magas, szilikon cicis hölgy az ideálod, Regina Moon a legjobb választás a Te bulidra.
Regina Moon elismert pornósztár, a Luxx Videó és a Goldengate.hu sztárja. Évek óta Európa legnagyobb klubjaiban és erotika kiállításain lép föl.
Erotikus műsorai megrendelhetők legénybúcsúra, szülinapi partyra, szórakozóhelyekre.
Regina Moon show műsorai között szerepel fetish show, domina show, gésa és kalóz jelmez, takarítónő show, ápolónő sztriptíz műsor és leszbi show is.
Ha azt szeretnéd, hogy Regina a Te bulidon lépjen fel egy fergeteges erotikus műsorral, hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran! Legénybúcsú Budapest – vidék!

Sztriptíz – Striptease – Erotikus show – Erotic show

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel: 06 20 399 2385

Regina Moon – Pornósztár

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu