Mya Diamond a vadító fekete szépség, egy Ikon. Világszerte ismert és híres sztár, több szakmai díjjal rendelkezik. A föld minden táján fellépett már látványos és kitűnően koreografált erotikus műsoraival, klubok, erotika kiállítások sztárvendége. Ha egy gyönyörű, különleges egzotikus szépségre vágysz, rendeld meg Mya Diamond striptease show műsorát!

Mya Diamond exclusive sztriptíz műsorai megrendelhetők legénybúcsúra, születésnapra, buliba rendezvényre!

Mya Diamond a Luxx videó pornósztárja, erotikus műsorai között szerepel : vámpír show műsor, Matrix jelmezes vetkőzés, titkárnő,ördög, vagy gésa jelmezes erotikus show.

Legyen az ő műsora a legénybúcsú fénypontja! Sztriptíz műsor Mya Diamond előadásában.
Hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot és kérd Mya Diamond pornó sztár erotikus show műsorát!

Tel: 06 20 399 2385

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Legénybúcsú szervezés Budapesten, vagy vidéken, a mi fellépőink bárhová megrendelhetők, az ország egész területén.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!

Tel: 06 20 399 2385

Mya Diamond pornósztár

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu