Márki Zsuzsi

a Playmate of the Year második helyezettje! Az RTL Klub Való Világ című valóság show-jának szereplője. Egy igazán természetes szépség. Szeretnéd, hogy Neked táncoljon és elvarázsoljon?

Márki Zsuzsi fellép legénybúcsún, születésnapon, céges rendezvényen. Erotikus show műsorát ajánljuk disco-ba, clubokba.

Természetesen, mint igazi híresség, megrendelhető rendezvények háziasszonyaként, műsorvezetőként.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran! Sztriptíz – Striptease – Erotikus show – Erotic show Márki Zsuzsival.

Legénybúcsú szervezés Budapesten, vagy vidéken, a mi fellépőink bárhová megrendelhetők, az ország egész területén.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!

Tel: 06 20 399 2385

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu-ra!

Tel: 06 20 399 2385

Márki Zsuzsi – Playmate, Reality sztár

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu