Legénybúcsúra táncoslányok? Ha a  szőke, jó alakú, nagy cicis lányokat kedveled és fel szeretnéd dobni a buli hangulatát egy táncoslánnyal, egy pörgős sztriptíz műsort szeretnél, Edy  a legjobb választás!
Edy erotikus strip műsorai megrendelhetők legénybúcsúra, szülinapi partira, szórakozóhelyekre,disco-ba.
Edy erotic show műsorai között szerepel boszorkány, rendőr, gengszter, ördög, vagy akár angyal sztriptíz műsor.

Edy műsorát duóban is megrendelheted,ha leszbi show műsort szeretnél. Párjával Ritával közösen lépnek fel, ha duó műsorra van igény.

Edy erotikus műsorai: az alábbiak közül tudsz választani:

-boszorkány jelmezes sztriptíz műsor
-rendőrnő sztriptíz show
-ördögruhás striptease
-leszbi show
-ápolónő jelmezes strip show

Edy: sztriptíztáncos

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu