A Viasat3 vadonatúj, ARANYPART című reality show-jának egyik lázadó tagja, aki táncosként keresi kenyerét. Rezidens fellépő sztárja a híres német-osztrák erotika kiállításnak, az Eros und Amore-nak.

Ha Becky-t szeretnéd élőben megismerni, nem kell mást tenned, mint megrendelni a táncos-erotikus műsorát!

Aranypart Beki sztriptíz műsora megrendelhető legénybúcsúra, születésnapra.

Becky az Aranypart-ból, Sztriptíztáncos, megrendelhető szórakozóhelyekre mint sztárvendég, háziasszony.

A részletekről érdeklődhetsz a +36 20 399 2385-os telefonszámon.

Legénybúcsú egy csodaszép sztriptíztáncossal! Becky Stevens táncoslány műsorai legénybúcsúra, születésnapra, céges rendezvényre, disco-ba is megrendelhetők.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!
Sztriptiz – Streaptease – Erotikus show – Erotic show.

Tel: 06 20 399 2385

Becky Stevens: (Aranypart, Viasat3) Táncoslány

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók „egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu