Kedves Megrendelőink! ♥
Telefonon és e-mailben is sokan érdeklődnek arról, mit kell tudni egy sztriptíz műsorról, milyen feltételei vannak egy ilyen előadásnak.
Némi segítséget próbálunk nyújtani, így az alábbiakban olvashattok, tájékozódhattok arról, amit az erotikus show-król tudni lehet.

-Egy hagyományos szóló erotikus műsor (férfi vagy női sztriptíz) körülbelül 12-13 perc időtartalmú. A duó illetve leszbi műsorok 15-16 percesek. Természetesen igény szerint lehetőség van hosszabb műsorra is, fellépőktől függően, de ez előzetes megbeszélés kérdése.

-Minden fellépő audio formátumú cd lemezen viszi magával a saját zenéjét, így a helyszínen a Megrendelőnek kell biztosítani audió cd lejátszót. A műsor hangulata eléggé függ attól, milyen minőségben és hangerőn szól a zene. A sztriptíztáncos lányok és fiúk szeretik a hangerőt, de ez Nektek is érdeketek, ugyanis ha sokan vagytok, a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon hangosak tudtok lenni, így a zenéből egy taktust se hallani… 🙂

-Minden műsor kelléke egy karfa nélküli, háttámlás szék. Általában erre ültetik ki az ünnepeltet, de ha nincs a táncoson kívül más a színpadon, a széket ő is használja. A karfa akadályozza a mozgást, ezért kérünk karfa nélküli széket. (sem bárszék, sem zsámoly, puff, sörpad jellegű ülőalkalmatosság nem célszerű)

-A hangulatvilágítás fontos eleme egy sztriptíz műsornak. A sejtelmes fények látványosabbak és jobban illenek egy erotikus előadáshoz, mint a neon, vagy a nappali fény. Hangulatvilágítást bárhol csinálhattok egy textillel letakart lámpával, gyertyával, vagy kis olvasólámpával. A lányok szeretik a diszkrét, szép fényeket, és a műsor is sokkal látványosabb is lesz.

-A műsorra a fellépőket sofőr kíséri. Ha meglepetést szeretnétek, ők a közelben leparkolnak, felhívnak Titeket a megadott számon, és míg Ti elterelitek az ünnepelt figyelmét, ők besurranhatnak. Így teljes lesz a meglepetés az ünnepelt számára.

-A fellépő táncosok utcai ruhában érkeznek, így a helyszínen szükség van egy kis öltöző helységre. Ez lehetőség szerint ne legyen túl hideg és az sem árt, ha nincs túl messze onnan, ahol az előadás is fog zajlani.

Illemszabályok legénybúcsús társaságoknak:

-Amennyiben ilyen jellegű műsort rendeltek, illik odafigyelni arra, mennyit isztok előtte. Az alkohol feldobja a bulit, de nagyon el is tudja rontani. Ha másnap senki sem emlékszik, milyen volt az előadás, vagy volt-e egyáltalán, feleslegesen fáradtatok a szervezésével. 🙂 Ha pedig pont az van a legrosszabb állapotban, akinek a tánc szólna, az főleg ablakon kidobott pénz. 🙂

-A műsor szempontjából nem túl jó, ha az ünnepelt előadás közben dohányzik, iszik, felugrál a székből vagy stand-up komédiát ad elő…

-Fellépőink mind profik: az ízlésességre, finom erotikára helyezik a hangsúlyt, ne várjatok tőlük ordenáré dolgokat.

-Gondoljuk, az általános illemszabályokkal egy nővel szemben tisztában vagytok amúgy is, tartsátok ezeket tiszteletben, és fergeteges műsort kaptok cserébe.

Végezetül: Minden erotikus, sztriptíz, duó és leszbi műsor teljesen szexmentes, egyéb szolgáltatást nem nyújtunk. Ezért ha úriember vagy, nem teszel ajánlatot fellépőinknek, hiszen úgyis visszautasítják. 🙂

Köszönjük, hogy elolvastad, a fellépőink nevében is! ♥
Jó szórakozást kíván,
a Legenybucsuk.hu csapata