Tera Bond –Pornósztár

Tera Bond híres pornósztár,évek óta Európa legnagyobb klubjaiban és erotika kiállításain lép föl.
Erotikus műsorai megrendelhetők legénybúcsúra,szülinapi partyra,szórakozóhelyekre.
Tera Bond show műsorai között szerepel nevéhez hűen a 007-es Show,fétish show,domina show,ápolónő sztriptíz műsor és leszbi show is.
Ha azt szeretnéd,hogy Tera Bond a Te bulidon lépjen fel egy fergeteges erotikus műsorral,hívd a 06 20 399 2385 telefonszámot.

Információért vagy a show megrendeléséért hívj bátran!

Sztriptíz –Striptease –Erotikus show –Erotic show

E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel:06 20 399 2385

Tera Bond –Pornósztár

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu