Leszbi show –Mészáros Dóra,Sofie Doll

Profi leszbi show

Mészáros Dóra és Sofie Doll leszbi show.
Profi lányoktól profi leszbi show!
Ha a sztriptíz show már nem elég Neked,rendelj tőlük egy igazi,forró leszbikus show műsort! Duó műsoruk hatalmas sikernek örvend,a két gyönyörű hölgy már pusztán a megjelenésével is lenyűgözi a közönséget. Mészáros Dóra címlaplány és Sofie Doll “Sexy Star”párosban felejthetetlen élményt nyújtanak legénybúcsún,születésnapi bulin,céges rendezvényen,vagy bármilyen szórakozóhelyen. Legyenek ők a buli fénypontjai erotikus duó műsorukkal. Hatalmas jelmezválaszték,fergeteges erotikus műsor.

A lányok kedvelt fellépői hazai és külföldi club-oknak,sztárvendégként szórakozóhelyekre is megrendelhetők,fellépésük után dedikálásra és a közönséggel való fotózkodásra is van lehetőség.
Az erotika királynői Mészáros Dóri és Sofie Doll műsora megrendelhető a 06-20-332-8364-es telefonszámon. Várjuk a hívásod! Telefonáláskor kérlek hivatkozz a legenybucsuk.hu-ra! “

Profi leszbi show:Mészáros Dóra,Sofie Doll

Elérhetőségei: Tel:06 20 332 8364
Web:www.meszarosdora.hu
E-mail:dora(kukac)meszarosdora.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz,leszbi műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu