Mónus Emi alias Emy Escada

A 2010-es Playmate of the Year döntőse! Gyönyörű, magas, szőke szépség, megjelenésével mindenkit rögtön lenyűgöz. Szeretnéd, hogy Neked táncoljon és elvarázsoljon?

Mónus Emi fellép legénybúcsún, születésnapon, céges rendezvényen. Erotikus show műsorait ajánljuk disco-ba, clubokba.

Természetesen, mint igazi híresség, megrendelhető rendezvények háziasszonyaként. Rendezvényekre jó választás lehet egy gyönyörű Playmate hölgy megjelenése, dedikálás, fotózkodás.

Legénybúcsú szervezés Budapesten, vagy vidéken, a mi fellépőink bárhová megrendelhetők, az ország egész területén.

Tel: 06 20 399 2385

E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel: 06 20 399 2385

Mónus Emi- Playmate, Modell

Elérhetőségei: Tel : 06 06 20 399 2385
Web: www.legenybucsuk.hu
E-mail: info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük, telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra, leánybúcsúra, születésnapra, buliba, rendezvényekre. Egy legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén, állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli, hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett: minden show szexmentes, az oldalról elérhető előadók “egyéb” szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor, táncoslányok, táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok, nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu