Emese Mónus –Playmate,modell

Mónus Emi alias Emy Escada

A 2010-es Playmate of the Year döntőse! Gyönyörű,magas,szőke szépség,megjelenésével mindenkit rögtön lenyűgöz. Szeretnéd,hogy Neked táncoljon és elvarázsoljon?

Mónus Emi fellép legénybúcsún,születésnapon,céges rendezvényen. Erotikus show műsorait ajánljuk disco-ba,clubokba.

Természetesen,mint igazi híresség,megrendelhető rendezvények háziasszonyaként. Rendezvényekre jó választás lehet egy gyönyörű Playmate hölgy megjelenése,dedikálás,fotózkodás.

Legénybúcsú szervezés Budapesten,vagy vidéken,a mi fellépőink bárhová megrendelhetők,az ország egész területén.

Tel:06 20 399 2385

E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Tel:06 20 399 2385

Mónus Emi- Playmate,Modell

Elérhetőségei: Tel:06 06 20 399 2385
Web:www.legenybucsuk.hu
E-mail:info(kukac)legenybucsuk.hu

Kérjük,telefonáláskor hivatkozz a legénybúcsúk.hu -ra!

Az itt látható fellépők megrendelhetők legénybúcsúra,leánybúcsúra,születésnapra,buliba,rendezvényekre. Egy legénybúcsú,leánybúcsú,születésnap felejthetetlen élmény kell hogy legyen! Ezt a különleges élményt mi elhozzuk Neked egy gyönyörű sztriptíz műsor formájában! Erotikus tartalmú vetkőzős műsoraink garantáltan feldobják egy party hangulatát! Hívj a megadott telefonszámok valamelyikén,állunk rendelkezésedre! Ha kudarcba fulladt a buli,hívj minket akár az utolsó pillanatban és felpörgetjük!


A gyakori félreértések elkerülése végett:minden show szexmentes,az oldalról elérhető előadók “egyéb”szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Sztriptíz műsor,táncoslányok,táncos fiúk! Ha sztriptíz műsorra vágytok,nálunk vagytok a legjobb helyen! A táncos lányok és chippendale fiúk erotikus műsorai megrendelhetők Budapestre és az ország egész területére!

Legenybucsuk.hu